COSMOTE TV


Conversion of an existing phone directory printing facility to the new COSMOTE TV studios and offices. The design for the new uses, include 3 TV studios, technical areas, office spaces, meeting rooms, an interior open bridge area, a cafeteria and secondary areas. The design and construction of the project aim to minimize the environmental impact following the principles of sustainable development, which is accomplished by succeeding the strict requirements of LEED certification. The innovative lightweight façade will transform the building into a landmark. The construction works include demolitions, excavations, repairs, interior remodelling, renovations, changes to the façade and energy efficiency measures.


Project: COSMOTE TV Studios and office spaces

Location: Kifissia, Attica

Assignment/Investor: OTE Estate S.A.

Services: Construction works

Buildable Area: 800 sq.m.(basement) & 5.300 sq.m.(superstructure)

Plot area: 7.800 sq.m.

Construction budget: €6.050.000

Status: In progress